Kontakti

Nëse keni ndonjë pyetje, vërejtje apo sugjerim, me kënaqësi ju mirëpresim të na kontaktoni në numrat tanë të telefonit apo përmes formës elektronike.

Ju lutem vini re se zyra jonë është e hapur nga e Hëna deri të Premten gjatë orarit të zakonshëm të punës.

Ne e vlerësojmë interesimin tuaj në Kosmonte Foods dhe do të trajtojmë të dhënat tuaja në mënyrë konfidenciale.